Art Prints

Casper Eliasen Art Prints

Art Prints i begrænset oplag

Nu kan du købe et udvalg af forskellige Art Prints i et begrænset oplag på 50 stk.

De er nummereret og signeret. Mine Art Prints er Trykt på 280 g. mat art paper. 

Udvalgte eksempler på Art Prints ↓

2021 01 Journey Art Print Casper Eliasen

Journey – Art Print

50 x 50 cm.

2021 01 United Art Print Casper Eliasen

United – Art Print

50 x 50 cm.

Casper Eliasen Peaceful Place - Art Print

Peaceful Place – Art Print

50 x 50 cm.

Casper Eliasen Elements - Art Print

Elements – Art Print

50 x 50 cm.

Casper Eliasen Art Print We Two Are One

We Two Are One – Art Print

50 x 50 cm.

Casper Eliasen Art Print House Of Hope

House Of Hope – Art Print

50 x 50 cm.

Metropol – Art Print

50 x 50 cm.

City Dreams – Art Print

50 x 70 cm.

Casper Eliasen, Art Print, Dreams 50x70, 1.195 kr.

Dreams – Art Print

50 x 70 cm.

Flying – Art Print

50 x 50 cm.

In The Air – Art Print

50 x 70 cm.

Magic Stairway – Art Print

50 x 50 cm.

Hvad er et Art Print?

Et Art print er et originalt print af et kunstværk, som bliver trykt og udgivet i flere optryk. Dermed sagt er et art print ikke med henblik på kommercielt salg på samme måde som plakattryk. Et Art Print fås derimod kun i et begrænset oplag, og alle kunstværker af Casper Eliasen er dermed limited editions. Der er lagt tid og energi i hvert enkelt Art Print på samme måde som det originale maleri, og Casper Eliasen ønsker, at modtageren får en følelse af at have modtaget et unikt kunstværk med samme personlighed og sjæl som i malerierne.

Hvert enkelt Art Print er desuden signeret og nummereret af Casper Eliasen. Dette er dit garantibevis, og du kan ved modtagelsen se, hvilket nummer dit originale Art Print har, og hvor mange oplæg det er udgivet i.

Hvorfor producerer man Art Prints?

Grunden til, at Casper Eliasen har valgt at producere Art Prints er for at imødekomme sine kunder og tilgodese de, som ønsker et andet udtryk end det, et maleri kan give. Art Prints er ligesom maleriet en kreativ proces, hvor maleriet tilføres et nyt udtryk. På den måde får det enkelte maleri flere forskellige udtryksformer og kreative vinkler. Dertil giver Art Prints muligheden for at udbrede Casper Eliasens kunst. På den måde er man ikke begrænset til ét enkelt maleri eller udtryk.

Hvad er fordelen ved at købe Art Prints? 

Kunst skal være tilgængeligt for alle, og det vil Casper Eliasen gerne være med til at facilitere. Et originalt Art Print er en god måde for relativt nye kunstinteresserede at komme i gang med at købe kunst på. Originale Art Prints ligger desuden i en anden priskategori end originale malerier, og derfor har du mulighed for at opbygge en kunstsamling relativt hurtigt. Dermed er det lettere at samle på en bestemt kunstner, tidsperiode eller tema. 

Hvordan skal Art Prints opbevares? 

Som så meget andet, så er der forskel på kvaliteten af rammer og glas. Et originalt Art Print fra Casper Eliasen har altså de bedste forudsætninger for en lang levetid med en professionel indramning. Det kan sagtens betale sig at betale lidt ekstra for at beskytte sine Art Prints. Hos Casper Eliasen udvælges papir efter kvalitet og holdbarhed, og for at holde på farven og kvaliteten, bør du tage både indramning og placering med i overvejelserne for at bevare dit Art Print og sikre længst mulig levetid. Det er vigtigt, at Art Printet ikke er placeret i direkte sollys, da dette kan skabe misfarvninger i trykket. Derudover er det afgørende, at der ikke på nogen måde kan trække fugt ind under rammen. Hvis Art Printet udsættes for fugt fra eksempelvis køkkenet under madlavning, kan det skabe små folder eller bølger i papiret, som vil suge fugten til sig.

Derudover anbefales det ikke at begynde at skære eller på nogen måde ændre på størrelsen af Art Printet. Casper Eliasens Art Prints kommer i størrelser, der er tiltænkt gængse mål på rammer – og så snart der ændres i de tiltænkte størrelser forringes værdien af dit Art Print.